fadzillah's FotoPage
foto
By: fadzillah zaihan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Aug-2009 06:21 Email | Share | | Bookmark
bergerak|moving

 
 
 
View all 6 photos...
tajuk kali ni... bergerak. bergerak kan gambar2 ni.


Tuesday, 28-Apr-2009 06:12 Email | Share | | Bookmark
perjumpaan semula pencinta alam...

 
 
 
View all 5 photos...
DAILY WALKERS, SAT, HIKING CHALLENGE. itulah antara nama2 yg penah glamour satu ketika dahulu. setelah lama mendiamkan diri kerana sibok ngan urusan masing2 sebagai manusia yg bertanggungjawab di atas muka bumi ni, akhirnya kami telah disatukan oleh APAK... reunion telah dibuat di Air Terjun Chamang, Bentong, Pahang pada 25hb-26hb April 2009 yg lalu. Mmg tak semua budak2 dulu dpt datang lahkan, sbb2 yg pelbagai lah. urusan masing2. tapi apak, aku, kak zah, jai, komeng, shadow, bundle, alang n family, AJ, nasa n family, along, fendi, awang, rahim, cikgu n cikgu jr, lea, dee n bf, cik ann (hmmm rase dah sebut semua dah) berkesempatan hadir...

seronok sgt dpt jumpe bdk2 ni balik. lama kan tak jumpe... hehehee dah ade anak dah korang kan. pd korang yg tak dpt hadir, jgn sedih ek, ni ade gambo buat tatapan kalian n maybe kite akan buat lagi k.

take care n luv u all. muahhhh


Friday, 3-Apr-2009 12:56 Email | Share | | Bookmark
earth hour 2009 - Dataran Merdeka, Malaysia.

 
 
 
View all 10 photos...
aku sambut earth hour 2009 kat Dataran Merdeka. sape lagi kalau bukan cik aza yg sudi menemani aku.... thanx za. luv u.


Thursday, 2-Apr-2009 08:40 Email | Share | | Bookmark
maulidur RASUL

 
 
 
View all 6 photos...
ari ni ade sambutan maulidur rasul kat opis aku. so adelah sessi snap2.


Friday, 27-Mar-2009 09:04 Email | Share | | Bookmark
glass effect

 
tadi time lepas AGM. boring2 tunggu director settle makan, kami pun memenuhi masa lapang... dan hasil nya.... hakahkakakakakaka....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net